Hoe te zweren in een relatie: 3 technici van een psycholoog

Hoe mensen het niet hebben geprobeerd, super kamagra kunnen ze niet zonder geschillen doen. Geconfronteerd met de mening van iemand anders en het op zijn wereldbeeld proberen, leren we zichzelf en produceren ons standpunt, leren om uw persoonlijke grenzen te beschermen tegen ongemakkelijke interventies. Daarom is het belangrijk om naar conflicten te kijken, als een natuurlijk deel van het leven en proberen ze zo mogelijk te maken.

Mannen en vrouwen vergeten vaak dat we samen zullen worden gebroken. We hebben verschillende gedachten, verschillende informatie goedkeuring, verschillende interpretatie. En in verband hiermee, conflicten, ruzie maken zich vaak, misverstanden.

Maar om welke reden is problemen optreden in relaties? Hoe stoppen met ruzie? Is het mogelijk om een ​​gelukkige relatie zonder ruzie te hebben, aandacht te schenken aan de kenmerken van hun partner?

"Wat een ellende ik ben": Hoe ontdoen je van zelfroep en uitdaging?

Op uw YouTube-kanaal geeft Psycholoog Mark Barton antwoorden op deze vragen.

"Conflicten zijn niet het meest aangename deel van de relatie, maar het is onvermijdelijk. Mensen die in het gezinsleven geloven zonder conflict, kunnen samen leven en scheiden met een enorm schandaal en klachten.

Omdat stil. Omdat ze misten, maar niet gepast.

Liefdevolle mensen conflicteren soms. Dit is goed. We zijn uit verschillende families. Verschillend karakter, temperament, gewoonten, uw standpunt", – Zegt een expert.

Hoe te conflicteren en uw belangen te verdedigen?

  • Probeer het probleem op het piek van emotionele opwinding niet op te lossen.

"In een dergelijke staat zijn scherpe vragen niet opgelost en zelfs meer verdiepen en verergeren. Probeer te kalmeren, make-up, maak 50 squats of tellen mee tot 150.

Hoe u vriendelijker voor mensen en uzelf wordt: effectieve tips

viagra kopen

Als het niet helpt, versla het kussen, schilder het papier of loop het helemaal in kleine stukjes totdat de woede afneemt. Dicht in de auto en dingen, veeg gewoon", – adviseert psycholoog.

De expert roept op zulke minuten op om te onthouden dat je nog steeds van deze persoon houdt en hij heeft het recht op fouten net zoals jij.

  • Beschuldig elkaar niet.

Draaien tot beledigingen en persoonlijke kwaliteiten die u niet het probleem oplost, maar verergeert het. De vernederde tegenstander omvat zelfverdediging en conflictmodus kan heel ver gaan.

Spreek over welke acties van de partner je onaangenaam en aanstootgevend was. Vertel ons wat je moest ervaren als gevolg van zijn gedrag.

Hoe stoppen met het zijn van slachtoffer: praktische psycholoog tips

De samenvatting van uw claim moet de oplossing bevatten die is ontstaan. Een beslissing aanbieden.

  • Niet generaliseren.

Vaak ontwikkelt een kleine ruzie tot een diepe conflict omdat, tijdens de verduidelijking van het zeer probleem, oude niet-uitgestelde claims worden onthouden.

Vaak worden beschuldigingen van familieleden en vrienden geweven. Als gevolg hiervan is de conflictdraad verloren. En waar kan alles beginnen met beide partijen zich niet langer herinneren.

"Leer het in conflicten om je geliefde niet te beledigen, maar tegelijkertijd je persoonlijke grenzen verdedigen.

Om stoom vrij te geven en een emotionele ontlading te krijgen, maar tegelijkertijd niet beledigen, waarschuwt de partner hem over

wat je wilt ruzie maken.

Hij zal gewaarschuwd en moreel klaar zijn, en je beslist de scherpte, maar geeft je mening uit", – beveelt een specialist aan.

Hoe Shine te overwinnen: 10 stappen naar zelfvertrouwen

Leer over de eerste

Abonneer en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto’s, video’s en andere uitsluitingen.

Leave a Comment