Dezelfde kinderen

Sexy Education – De vraag is dun en dubbelzinnig. In het begin valt deze moeilijke lading op de schouders van de ouders, en dan is dan op de een of andere manier de rol onmerkbaar aan – en we moeten al serieus en druk of gemakkelijk en gemakkelijk aanpassen aan hun wereldbeeld en vocabulaire.

Paus van getrouwde Rita, zien in de nek
Slacht dochter, opgewonden gevraagd:
“RIT, en u behandelt psoriasis?"

Er is nog een soort ouders voor wie het onderwerp van Sex niet alleen verboden blijft tot het einde van Pubertat zijn eigen kind, maar ook naar zijn ouderdom. Zelfs zijn zwangere dochter in Kate Tatyana Petrovna hing op de oren een fatsoenlijke noedel, dat het verschil van haar kinderen iets minder dan een jaar alleen is omdat “ze van haar hele leven droomde, zodat het verschil in kinderen een beetje was minder dan een jaar”. Maar Katya besloot om voor eens en voor altijd te eindigen met de bijna-voorkomende taboes in het gezin en gebeurde echter niet in iets: “Oké, Tatiana Petrovna, waarschijnlijk vlogen ze!”En daar, streelde de zevendende maag, vroeg zichzelf:” En wat abortus niet deed?”Rood als kanker, maar mentaal bijgewerkt, mompelde Tatyana Petrovna iets over hoe laat mij niet was, en inderdaad. En haastte zich om met pensioen te gaan. Sindsdien praat ze uitsluitend met Katya over de aankomende koeling en melkprijzen.

Alya, als een fatsoenlijk meisje, tot dertien, tijdens bedscènes op tv, ging dringend naar de keuken voor een kopje water voor de vader, met wie een onverwachte aanval van dorst is gebeurd, of voor een snoepje voor moeder. Er waren geen seks in hun familie en als het niet voor het vertrek van de oudere broer uit het huis was, zou het niet zijn verschenen. Maar zodra de broer verder ging dan de drempel, Alya, die besloot om op het principe te handelen “Als het niet ik, dus ik”, zat ik meteen de ouders sildenafil kopen voor het gezamenlijke kijken van iets frivolous (nauwelijks Duitse porno, maar misschien De Franse Melodrama, waar geen ja en de naakte vrouwelijke borstflitsen flitsen) en het werd langzaam, maar het is waar om ouders te leren denken dat seks er nog steeds is – en hij is echt. De verbazing van de geretourneerde broer was niet de limiet: de tv kwam van de tv.

Het feit dat volwassen kinderen hun relaties officieel registreren, spelen niet alleen hun “huwelijkse schuld” en zelfs gepassioneerd, ze zijn bezig met orale seks en spelen “rollenspel spellen”, ook, ook, ook ook een openbaring voor sommigen van onze “voorouders”. Paus van getrouwde Rita, het zien van haar dochter is ziek op haar nek, opgewonden gevraagd: “Rit, en je behandelen psoriasis?”Maar schaamde uitleg van Punchova, zoals een rijpe kers, Rita, dat het niet die psoriasis is, en iets dat gebeurt wanneer mensen heel veel van elkaar houden, gedwongen om al te blozen. Lees de vijfentwintigjarige dochter Moral OVER DIE KINT – Ging en lelijk, papa niet, beperkte zichzelf met een trieste replica over het aantal moderne jeugd en de kroon “N-YES, hier in onze tijd. “. Nu is Rita een gepassioneerde fan van grote kralen en coltrui met een hoge nek, en haar vader is een enge geavanceerde persoon die weet dat in onze tijd van seksuele onmerkbaarheid, zelfs fatsoenlijke echtgenoten hun behoorlijke vrouwen markeren.

"Luister en wie is een cunnilingus?”-
“Je weet dat dit iets bekend is. Ik wist, maar vergat “.

Wie is deze cunnilingus

Mijn geavanceerde moeder die van harte van al mijn vrienden houdt, het lijkt erop dat seksueel opleiding nooit een speciale behoefte had. We lezen dezelfde boeken en tijdschriften en leken

https://internationaldiabetesassociation.org/contact/

op hetzelfde niveau van seksuele opleiding te zijn. Maar zoals het bleek, studeerde moeder niet zo ijverig zoals ik. Na mijn artikel in het decembernummer van Cosmo over seks met Vasya, die Moeder, mild was, hield het niet leuk (en het kan begrepen worden), noemde ze me van het werk en hoe kon ze niet worden gevraagd:
– Luister, en wie is deze cunnilingus?
Ik heb bijna van verrassing gevoerd. Ik herinner me hoe heldhaftig mijn moeder ging met mijn vraag over masturbatie, maar ik lijkt haar prestatie te kunnen herhalen. En besloot om te weerstaan ​​tot het laatste:
– Mam, je leest ons tijdschrift – er is een woord op elke pagina. (Ik verwacht dat je.) Dus lees je zorgvuldig? – We zien van het antwoord.
– Kom op, vertel me al wat het is.
– vraag het aan iemand anders! – Ik kon niet uitstaan.

Mijn moeder, een vrouw, hoe weet je dat, geavanceerd en niet vol met voorwaardelijke decencies, niet geperst, gevraagd om zijn collega. “Je weet dat dit iets vaag bekend is. Ik wist, maar ik vergat, “zei het gezicht van het voorhoofd) collega. “Dan vraag ik Petit!”- Moeder opgelost. De werkdag van de moeder passeerde onder het teken “Kunnilingus”. Ik kon zelfs niet weerstaan ​​en haar in een paar uur belde om te leren over het succes van het onderzoek, maar tegen de tijd Petya, de enige in het team die heilige kennis bezat, gaf het niet op voor de provocaties van de moeder “Jij don Ik wil zeggen, dan laten zien “reageerde niet. Maar sommige ouders tot zelfonderwijs streven ernaar en vragen worden gevraagd met echt enthousiasme en oprechte interesse. En de resultaten van dit proces zijn soms extreem onverwacht. In het leven van Machi was er een speciaal geval met de karakteristieke naam “Mom and Homosexuals”. “De relaties van

deze twee groepen van de bevolking begonnen al heel lang – in het eerste jaar maakte ik vrienden met twee homo’s, Pasha en Sasha,” zegt Masha. – Beide knappe en slimme, vaak zijn thuis geweest – dus mama, niet langer denken, begon vreugdevol te duwen op een denkbeeldig veld om me te huwen. Ik koelde het stof van de moeder door haar ogen te openen voor het feit dat Sasha en Pasha – zij, "Eee, niet de oriëntatie". Moeder, een pauze nemen om te denken en begrijpen, slaan en verwijderen. En na een paar dagen, nadat ik een handig moment had gedacht, zinkt mama naar Masha van zijn rug en, beschaamd, vroeg: "Luister, maar je vrienden. vertellen. Welke van hen is een passief en wie. "

Over het algemeen zijn ouders anders: iemand tot seksuele opleiding door de hele ziel zoekt iemand en is zo volledig opgeleid en alleen gericht op de schokkende vragen, om niet uit de context te vallen, is iemand gevormd door hun eigen en niet met geweld, En wie “het nog steeds blijft in vast vertrouwen dat seks op de eerste date en drietal seks – de fictie brengen van mentaal achterlijk mensen. En vernietig dit heilige vertrouwen, zou slechts een misdrijf zijn.

Leave a Comment