Website van de gebruiker.RU begrijpt en accepteert dat het volledig verantwoordelijk is voor alle materialen, gedeeltelijk of volledig gepubliceerd met behulp van de vrouwenservice.Ru. Website van de gebruiker.RU garandeert dat de plaatsing van de door hem gepresenteerde materialen de rechten van derden (inclusief, maar niet beperkt tot het auteursrecht) niet schendt, beschadigt

hun eer en waardigheid niet.

Website van de gebruiker.RU, verstuurde materialen, daarbij geïnteresseerd in publicatie op de site en drukt zijn toestemming uit met hun verdere gebruik van de eigenaren van de Woman Website.Ru. Alle Materials Website Woman.RU, ongeacht de vorm en de datum van plaatsing op de site, kan alleen worden gebruikt met de toestemming van de eigenaren van de site.

Gebruik en herdruk afgedrukte materialen Website Woman.RU is alleen mogelijk met een actieve verwijzing naar de bron. Het gebruik van fotografische materialen is alleen toegestaan ​​met cialis goedkoop bestellen de schriftelijke toestemming van de sitebeheer.

Intellectuele eigendom plaatsen (foto’s, video, literaire werken, handelsmerken en t.D.) op vrouwenwebsite.NL is alleen toegestaan ​​aan personen met alle nodige rechten voor deze plaatsing.

Copyright (c) 2016-2021 LLC “Hurst Shkulev Publishing”

Netwerk Edition “Woman.Ru “(vrouw.Ru)

Certificaat van Registratie van Media E-mail №ф77-65950, uitgegeven door de federale dienst voor toezicht in communicatie, informatietechnologieën en massacommunicatie (Roskomnadzor) 10 juni 2016. zestien+

Oprichter: Beperkte aansprakelijkheidsbedrijf “Hurst Shkulev Publishing”

Editor-in-chief: Vorontsheva over. EEN.

Contactgegevens voor overheidsinstanties (inclusief Roskomnadzor):

Leave a Comment