Je leest al het advies over het verwijderen van giftige mensen en het creëren van gezonde relaties en begon ze zelfs naar je leven toe te passen.

Maar om onverklaarbaar redenen, nogmaals contact met hen op. Om de situatie te veranderen, moet u eerst begrijpen waarom u hetzelfde scenario herhaalt.

Jij bent de bouwer van je leven, en het feit dat je weer in de toxische relatie bent, bewijst dat je een fout was en je in staat hebt om te misleiden.

Als u een persoonlijk leven wilt opzetten en een partner wilt vinden die u ondersteunt en motiveert, moet u omgaan met de redenen waarom u nog steeds toxische mensen in de buurt van u toestaat.

U wordt gewend om uw behoeften en interesses op te offeren omwille van de partner

Bij gezonde relaties zijn deze slachtoffers niet nodig. Jij bent twee volwassenen die mensen voor elkaar kunnen zorgen.

In plaats van iets op te offeren, zit het stel neer en beslist hoe het beter voor hen zal zijn. Als je je op vele manieren bent weigeren, als je alleen je favoriete persoon gelukkig en tevreden was met relaties, blijf je mensen naar jezelf trekken die het niet waarderen wat je voor hen doet.

Ze zullen je dwingen om naar grote offers te gaan totdat je merkt dat de bijdrage aan de relatie ongelijk is.

Denk eraan: om van je te houden en echt op prijs te stellen, hoeft je je leven niet op te offeren, verlangens en behoeften. Het is abnormaal in enig opzicht. Geen echt liefhebbend persoon zal u toestaan ​​om dit te doen.

Je houdt niet van en respecteert jezelf niet

Als je jezelf in je kant laat, de denigrerende grappen, verwaarlozen door zichzelf en hun verlangens, devalueert het voor hun voortgang, het is niet verrassend dat in het leven alleen maar toxische partners tegenkomt.

Je kunt jezelf niet met het menig respect behandelen, dus waar zijn anderen?

U stelt de randen die voor anderen zijn toegestaan: als u over uzelf praat met trots en u niet toestaat u uzelf als een doek te behandelen — Giftige man en denkt nooit om dichter bij u te komen. Hij zal begrijpen dat zijn manipulaties niet zullen werken en geen tijd in ijdel wil verspillen.

Je

kamagra belgie

maakt sjablonen uit je verleden opnieuw

Een persoon leert over liefdesrelaties in de context van zijn familie. Als hij geluk had om in een gezin te groeien, waar iedereen het recht had om hun mening te geven en aan hun eigen behoeften te voldoen, zal hij mensen aantrekken die hem liefhebben en respecteren, ondersteunend en omringende en omringende zorg.

Als de behoeften van een persoon in liefde en veiligheid niet tevreden waren, werd hij opgevoed door zijn ouders die koud waren, kritiseerde hem en misbruikte hun macht, hij zou waarschijnlijk kiezen voor een partner die dergelijke situaties zal herstellen.

Met andere woorden, als u gewend bent aan een negatieve relatie sinds de kindertijd, zag u onbewust naar dit negatieve. En alles omdat het op ouders en hun houding tegenover ons is, geven we de definitie van het woord «liefde».

U let niet op waarschuwingsborden

Wanneer je een relatie met iemand invoegt of er gewoon over nadenkt, negeert je hersenen koppig de negatieve kwaliteiten van een potentiële partner. Je bent verliefd, en dus lijkt het je dat een persoon voor je het beste is over wit licht. Het is tijd om van deze destructieve gewoonte af te komen en te leren objectief naar dingen te kijken.

Zoek naar waarschuwingsborden in gedrag of de woorden van de persoon die leuk vond. Wees voorzichtig als hij je probeert te beheersen, het voortdurend bekritiseert, devalueert je prestaties, chanteert u, manipuleert u en t .D.

Als uw partner regelmatig ten minste drie dingen uit de lijst maakt — Twijfel niet: voor jou giftige man, en het is niet langer gecorrigeerd.

Het beste wat je kunt doen, — het is niet toe te geven aan provocaties, niet

om te kopen voor chantage en wijzen op een persoon die op zijn poging om te manipuleren.

Je bent overdreven vertrouwen

Je partner komt een paar uur later dan normaal en zegt dat het op het werk was vertraagd, hoewel het ruikt naar alcohol?

Je kunt het geloven, hoewel je op het onderbewust niveau zult begrijpen dat je favoriete persoon is geselecteerd. Na enige tijd vertraagde hij opnieuw en weer bedekt met werk. Je gelooft opnieuw.

En deze situatie wordt van tijd tot tijden herhaald. Niemand laat je de schandalen voor iedereen rollen of een cheque van je geliefde regelen. Je hoeft het gewoon te kunnen bereiken, laten we begrijpen dat zijn gedrag niet bij viagra kopen je past, en de volgende keer dat je een serieus gesprek hebt.

Giftige mensen vaak en met veel plezier genieten van buitensporige goedgelovige goedgelovige goedgeleerde slachtoffer. Ze kunnen doen wat ze willen, terwijl ze de gevolgen niet halen en genieten van haar lijden. Sta je niet toe om dat te doen met jou. Schakel interne scepticus in.

Je weet zeker dat je een persoon kunt repareren

Een andere veelvoorkomende fout — aannemen dat u een persoon kunt oplossen. Aan het begin van je relatie lijkt het je dat zeldzame manipulaties of kritiek — dit is onzin.

Maar in de loop van de tijd begrijp je dat ik opnieuw betrokken ben bij toxische relaties. En in plaats van hun lijden af ​​te maken, neem je een beslissing om je geliefde te veranderen.

Maar je inspanningen zijn gedoemd te mislukken. De partner zal het gedrag niet veranderen en je blijft kloppen over de muur bij het proberen om relaties te besparen.

Leave a Comment