Terwijl de opwarming van de aarde in het klimaat van het land komt, wordt globale koeling globale koeling geschetst in de slaapkamers: onderzoek over de hele wereld wordt opgemerkt een daling van de interesse in seks.

Op de een of andere manier op een feest (gewoon vriendelijk en helemaal niet­-PATI) Ik heb de vrienden verteld dat, te oordelen naar de laatste gegevens van wetenschappers, we allemaal stoppen met nemen­In geslacht. Hoewel het meest uitgedrukt ­Anti-wetenschappelijke gereedheid Copuleer altijd en overal, en het deel beloofde om het te doen met de genoemde wetenschappers, de man naderde me nauwelijks en vertelde me­, Dat al vier jaar al vier jaar in zijn bed gebeurt, dan ook iets anders dan slapen, en hij is niets ­Wil opmerken­B.

Gerelateerd tussen de zakelijke uitdrukking herinnerde zich, en de volgende dag ontmoetten

kamagra 100 mg

we elkaar in een café. Nikita, volgens klasgenoten, brak snel uit met maagdelijkheid – Op de leeftijd van 17 jaar, maar Testosteron raakte de man stevig in zijn hoofd (en blijkbaar de ricochet – Niet alleen in) dat hij daarna alleen had gejaagd voor vertegenwoordigers van het andere geslacht. Om het volgende meisje naar bed te slepen, was het spel voor hem, waarin hij geen nederlagen kende.

«Ik zat in alle toepassingen om te daten, en verliet altijd het feest met een nieuwe vriendin, overeengekomen op elke liefdesavonturen, waaronder groep, en in principe leefde van het orgasme tot een orgasme».

Nikita verzekert dat hij al zes jaar elke dag seks heeft en bijna altijd met een nieuwe partner. Als je zijn woorden letterlijk begrijpt, blijkt het de Donjan-lijst van 2190 lijnen – Dit is meer de bevolking van de Island State Niue (ongeveer dezelfde geluiden geperst in reactie op zijn openbaringen).

Het leek erop dat niets deze seksmarathon kon stoppen, maar het lot onverwacht toeblokte Nikita twee stakingen onder de riem: in februari 2015 werd hij afgevuurd van een advocatenkantoor – Geloof niet voor intimidatie, – En in minder dan een maand, zijn vader stierf. Vervolgens was een reeks psychotherapeuten, de bergen van antidepressiva (niet altijd aanbevolen door de dokter) en maanden van het zoeken zelf, waarin Nikita extra 15 kilogram gewicht kreeg en het uit elkaar gingen met erectie.

«Ten eerste was ik bezig een begrafenis van mijn vader, die me een ronde som kostte, zocht dan krampachtig – Het was nodig om schulden op de een of andere manier terug te sturen. Er was geen tijd over seks over seks, en ik wilde niet. Slechts in drie maanden ben ik meer of minder naar mijn zintuigen gekomen, ik ging naar een nieuwe baan en realiseerde me plotseling dat ik al die tijd geen vrouw had. Ik masturbeerde niet eens. Het was de laatste die me dwong om serieus te doen en naar een psychotherapeut-seksoloog te gaan­».

De dokter zette de Nikita-diagnose «Grote depressieve stoornis» en hielp de verloren potentie terug te zetten, maar de reus is niet in een haast terug naar de grote seks. Hij werd niet geïnteresseerd in hem.

Nu Nikita 27, ontmoet hij niemand, houdt op het werk tot tien uur per dag en masturbeert vier of vijf keer per week. De psychotherapeut staat erop dat hij moet terugkeren naar het normale seksuele leven, maar Nikita wil niet: «Seks was mijn medicijn, maar nu scheurt ik met meisjes (in elke zin van dit woord). Nu heb ik vrije tijd, ik ben dol op boeken met plezier, ik bekijk documentaire films. Ik leef beter dan voorheen».

Dit verhaal klinkt als een verhaal van een ziekte van één armbody, dat is gewoon de schaal van de wereldwijde epidemie verkregen.

Uitgevoerd in 2015 in Japan, toonde de studie dat 43 % van eenzame mensen van 18 tot 34 jaar blijven maagden en 47 % van getrouwde mensen heeft minder vaak een keer per maand seks.

Nikita met zijn recente deling 365 handelingen per jaar op de achtergrond van 11–12 traag Japanse strozes ziet eruit als een echt sex-jaar, maar niet het is bang voor bewoners van het land van de rijzende zon en de seks. Terughoudendheid om liefde logisch te maken leidt tot het feit dat Japan niet het eerste jaar is in de lijst met landen met het laagste geboortecijfer op de planeet. Hier heeft elk vierde getrouwd stel geen­Tay, de industrie van films en speelgoed voor volwassenen ervaart een ongekende stijging. Tijdens het jaar in Japan zijn ze twee keer zoveel meer­Filmfilm dan in Amerika (inhaalt het alleen Zuid-Korea – Record voor de productie van inhoud 18+). Het blijkt dat de interesse in seks in Japan is, dat zijn geen mensen, maar levenloos plastic speelgoed en blauw scherm.

Dezelfde trend wordt waargenomen in de VS. Als onderdeel van het onderzoek van de Universiteit van Chicago bleek dat de afgelopen tien jaar in Amerika, het aantal mannen jonger dan 30 jaar, die helemaal of meer seksueel seks zijn geweest (nu al 23 %). Tegelijkertijd groeit het aantal jongens en meisjes die minstens één keer per week masturberen, groeit sinds 1992 samen met de ontwikkeling van internet met zijn eindeloze reserves van de meest bizarre geslachtsinhoud.

Als je eenmaal, om naakte vrouwen (of mannen) te zien, had je op zijn minst de reet van de stoel te scheuren en een paar woorden zeggen, nu genoeg voor deze knoppen. Een paar bewegingen met de hand – En de wens om deel te nemen aan complexe relaties met het andere geslacht verdwijnt tot de volgende bak van libido, die door dezelfde bewezen manier kan worden verwijderd.

Vandaag is slechts 40 % van de adolescenten in de Verenigde Staten wordt verstoken van maagdelijkheid tot afstuderen van school en meer dan de helft van de Amerikanen in bloei­Krachten vangen (van 18 tot 34 jaar) kosten zonder permanente partner. Soortgelijke conclusies komen naar Australië, Finland en Groot-Brittannië. De Guardian leidt de resultaten van mensen enquêtes van 16 tot 24 jaar oud, volgens hen 45 % meisjes en 25 % jongens zijn niet geïnteresseerd ­Seks.

In ons land zijn kwesties van het bestuderen van het seksleven van burgers praktisch niet verloofd, maar zelfs bestaande karakteregaten suggereren immateriële gedachten. Ondanks het feit dat we seks en relaties nog niet weigeren, leven en sterven en sterven op een dag dat we al hebben geleerd.

Volgens statistieken zijn meer dan de helft van huwelijken in ons land gescheiden, en als u denkt dat de VN-prognose, tegen 2050 zal de vijfde van de bevolking van ons land meer dan 65 jaar zijn. De crisis van het bedekte van de geboorteprijs zal echter eerder bij ons komen.

Als de factoren die leiden tot een afname van seksuele interesse in jongeren zullen beginnen met druk op onze libido met dezelfde inspanning, zoals het gebeurt in het buitenland, zullen we snel de helden vinden «iPhuck 10» Victor Pelevina, waarvoor gewone seks van twee geanimeerde partners – Dit is wild.

Om op zijn minst op de een of andere manier de sekscrisis te confronteren, komen we erachter dat we onze instincten remt om het soort voort te zetten.

Virtuele communicatie

Het probleem van sociale netwerken is dat ze goed gevestigde communicatiemechanismen doorbreken. Tegenwoordig zouden de meeste jonge mensen het liefst de voorkeur geven aan en alleen samenkomen. En alles zou niets zijn, alleen vaak blijven berichten ongelezen, de dialoog komt op nee, de vonk op het smartphonescherm loopt niet en de roman gebeurt niet. Tegelijkertijd kans «lijm» Iemand in de echte wereld bij het genereren van gadgets is minder.

De meeste stamgasten van toepassingen voor dating en sociale netwerken zijn extreem duidelijk hoe ze indruk maken op het meisje met behulp van audio-opnames, Gifs of Meme, maar wat ermee te doen in werkelijkheid, ze weten het niet: ze zijn bang, ze blazen, ze opblazen, dusver.

Vervanging van de conventionele gesprekken door boodschappers verliezen mensen fulltime communicatie- en empathie-vaardigheden. Het is gemakkelijker voor hen om de emoties van de gesprekspartner te lezen door EmoDEzh, dan in de gezichtsuitdrukking, en dit is al – De weg naar nergens, omdat het onvermogen voor het levende contact verhoogt isolatie en eenzaamheid.

TECHNOLOGISCH PROCES

Victor Pelevin B «iPhuck 10» Beschrijft niet al te ver naar de toekomst waarin technologische vooruitgang het punt heeft bereikt dat een volledig seksueel leven en een funner heeft zonder een partner. We hebben tot nu toe, hoewel er geen vrouwelijke punten zijn die volledig de illusie van seksuele geslachtsgemeenschap creëren, het is honderden andere gadgets die in staat zijn om u op het Olympus-genot te heffen, evenals een multi-miljard dollarindustrie, werkend op Al snel mogelijk bleek een dergelijke bril op de tellers.

In 2017 bereikte de World Adult Toak Industry-omzet $ 23,7 miljard, maar met 2023 zal dit cijfer, volgens voorspellingen, nog eens 12 miljard groeien.

Tegelijkertijd, dankzij de prestaties van de geneeskunde, zijn er meer en meer manieren om een ​​kind te bedenken, zelfs niet bij elkaar te ontmoeten. Voor oude goede seks – Dit is een ander scalpel achterin.

Volwassen bioscoop

Voor 2016, op slechts 92 miljard video’s op één enkele 92 miljard video’s. Het is 524 641 jaar van hete video, als je alle weergaven in één eindeloze film lijmt.

In statistieken voor 2018 zijn er geen tijdindicatoren, maar er zijn, laten we zeggen, van hoge kwaliteit. Volgens hen leiders bij het bekijken van volwassen film – Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en India. We zijn nog niet in top-10 gekomen, maar verrassingen met je voorkeuren: het meest populaire genre van films in ons land – Dit is hentai. Het blijkt dat op het scherm de handgetekende copulatie meer geïnteresseerd is in meer dan het heden, met levend actoren. Hoe verder onze fantasie uit de realiteit van de scenario’s, hoe minder we geïnteresseerd zijn in het vooruitzicht van seks met een partner van vlees en bloed.

ECONOMISCHE CRISIS

In 2018 hebben we de auteur van bestseller over millennialah kinderen tegenwoordig ontmoet – Malcarm Harris. Hij gelooft dat een van de hoofdkantoor­N, waarom mensen die zijn geboren tussen de jaren 80 en de 2000s, hebben weinig seks, – Dit is een economische crisis. «Millennyalai in onze persoon moest het leven van iedereen beter maken (dankzij marketeers voor zijn eer in de vorm van zo’n missie), en in plaats daarvan laden we de gevolgen van financiële bubbels, standaardinstellingen, valuta-crises en stijgende brandstofprijzen. Het lijkt iedereen die we gewoon doen, we zullen foto’s van eten en onze selfie van feesten plaatsen, maar in feite Millenniyaly – Dit zijn geen sibarits die in permanente partijen wonen en reizen. Dit zijn mensen die onafhankelijk van hun eigen problemen willen omgaan, maar helaas, het is niet altijd voor hen. In plaats van janken, verbergen ze skeletten (zoals depressie en moeilijke kindertijd) in de kast, en positieve inhoud wordt op de universele beoordeling gebracht, maar in feite is alles veel moeilijker in hun leven dan het lijkt».

Harris gelooft dat Millenniyalai gedwongen wordt om veel te werken, constant met elkaar concurreert en iedereen omheen blijkt dat ze geen tune-team zijn en Stakhanov zijn overtuigd. Dientengevolge blijft geen tijd noch de krachten, noch het verlangen naar seks eenvoudigweg.

Mentale ziekten

«Psyche stoornissen – Dit is de strandgeneratie van Millenialov. Een enorm percentage jongeren in de VS zit op tabletten – Antidepressiva, kalmerend, stimulerend. Ze onderdrukken niet alleen slecht humeur en suïcidale gedachten, maar ook libido. Wanneer je depressief bent en op tabletten, jij en zo niet voor seks, en hier ook in de ochtend en ‘s nachts ploegen», – Tekenen­T Harris is een werkloos beeld van onze realiteit.

«Wanneer depressief bij mannen, is er vaak een afname van seksuele aantrekkingskracht en verlangens, onderdrukking van seksuele functie en verlies van interesse in seks. Stoornissen van erectie, ejaculatiestoornissen, complexiteit bij het bereiken van orgasme, – Ik ben het eens met de Amerikaanse schrijver, psychotherapeut Irina Bocharov. – Zelfs als je geen depressie hebt, maar jij ­gewoon constant moe en zijn in stress, je zult zeker problemen hebben met seks. Er is een dergelijke regel: als het lichaam intens is, is een lid ontspannen; Als het lichaam ontspannen is, is een lid gespannen».

Onlangs waren we verbaasd hoe we in de USSR niet seks konden zijn (op zijn minst een citaat en stierf uit de context van het gesprek, het vervormen van zijn betekenis), maar nu snelt de samenleving op alle paren naar vrijwillige stopzetting van het hoofdinstinct.

We zijn te gesloten, te druk en zijn te geïrriteerd om hun verlangens te geven waarin we zichzelf niet toegeven.

Wetenschappers hebben de neiging om binnenkort de klassieke conceptie als wild te worden beschouwd. Bemesting van de liefdesspellen zal veranderen in kamagra 100 mg een medische procedure, waar er geen plaats van passie is, en de koude berekening van de arts zal worden vrijgegeven, die de genen van het kind modereert, zodat deze wordt beschermd tegen ziekten en begiftigd met de juiste functies. En seks – Dit is een Russische roulette waarin je nooit weet hoe het kind zal blijken, dus waarom schieten blindelings? Die dit risico nodig heeft? Ja, en waarschijnlijk zal de technologie binnenkort fantasie Pelevin inhalen (hoewel het helemaal niet is), en de sensaties van virtuele seks zullen zelfs scherper zijn dan van het echte. En het belangrijkste is – Geen vibrator of rubberen vrouw kan u de schuld geven aan intimidatie of de deegroller raken. Slaap rustig, seks.

Leave a Comment