Dames verlichten de cavaliers. 10 sektechnieken die echt leuk vinden

Het blijkt in de ogen van het meisje de perfecte minnaar te zijn, je moet een alleenstaande houding leren, zonder meer dan vijf

super kamagra bestellen belgië

minuten en kleinere aanraking de partner met je handen te hebben!

Wat ze ook zeggen, maar meisjes zijn goed verwijzend naar seks. Naast die gevallen wanneer mannen hem proberen te verwennen. Dat is, om dat te verbeteren, in feite hetzelfde. Nee serieus! Misschien denk je dat je op de oude manier aanspoort – zonder het gebruik van nanotechnologie en het gebruik van poses die zelfs Jackie Chan zouden schrikken – al onfatsoenlijk.

Precies dat is wat we tegen je zeggen. Dit alles is kwaadaardige insinuaties en vijanden. Tenslotte, om je het meisje te laten chanten, hoeft u geen punt van

g, k, u te vinden en nog steeds de helft van het alfabet erin, een zwarte tantra-riem hebben of met u met u naar bed gaan, alle soorten vreemde stukken met u naar bed gaan van sekswinkels. Het is genoeg om te onthouden dat je het altijd wist en wist hoe ze te streven naar seksueel technische vooruitgang is geslaagd. We zagen er (soms niet zonder horror) Frank-brieven van meisjes uit die helpen om te helpen, en verzonnen een complete gids door soorten seks, die echt (benadrukken, echt, niet omdat je dat denkt) als meisjes.

Hoe laag!

Masha, 24 jaar oud: “Meestal letten jongens op kusjes voor en tijdens het voorspel. Maar zodra we naar de actieve fase gaan – alles, geen tederheid. En tevergeefs. Kus tijdens seks – het is waanzinnig romantisch. Toen hij in het midden kamagra te koop van Afrikaanse passies in mijn ogen kijkt en haar lippen sensueel kust, wacht ik veel meer dan als de man, laten we zeggen, kuste me hieronder “.

Het is beter om het niet te proberen te doen, wat onderweg wordt gebeld en zonder verlies van sprekers. Er is een kans om de tang en de lippen te missen, om haar neus naar het oog te trappen of gewoon de hobbel te vullen. Licht het tempo, focus op haar gezicht, om de locatie van de lippen te bepalen met een nauwkeurigheid van een centimeter, en de kus als de klassiekers van melodramatische bioscoop. En dan (“camera! Motor! Verwijderen!») Ga door met nieuwe troepen, waarom ben je hier vandaag allemaal. Trouwens, omdat we over het blauwe scherm spraken, hier zijn 6 scènes van films, spannende vrouwen sterker dan elke porno.

Kameraad

Polina, 25 jaar: “De zendingshouding wordt beschouwd als saai en niet-ontvankelijk, maar het is effectief. Voor mij persoonlijk is dit de enige optie waarin ik een vaginaal orgasme kan ervaren. En, denk ik, niet één ik. Het belangrijkste is dat de man minstens vijf minuten duurde. Sorry, niet iedereen heeft genoeg exposure. Meestal dertig seconden “sandwich”, en past dan bij de hel. Dan dus. Alleen ik zal je aanpassen – baz! – al een nieuwe houding … “

Liefde voor het vaak vervangen van foto’s is geprogrammeerd bij mannen bijna op het genetische niveau (genoeg om te onthouden wat er gebeurt als je een afstandsbediening in je handen hebt). Maar als je het leuk vindt om de partner zo krachtig te maken als Alina Kabaeva Bulavami en de hoepel, is het nauwelijks de moeite waard om op een wonder te tellen. De kans dat in de loop van actieve bewegingen de positie waarin het meisje onverwacht het orgasme onverwacht inhaalt, verwaarloosbaar is (op zijn best, wordt de partner enigszins gerold door enkele Outland-spier, die haar handen niet bereikte tijdens de klasse Aerobics).

Kortom, Missionary – de keuze is geen jongen, maar een man (in de zin – een ervaren gebruiker). En toch – een van de meest populaire berichten voor seks, volgens peilingen. En laat het in de war zijn dat ze wordt genoemd in de “Kama Sutra” in de sectie “voor degenen die zijn geregistreerd door de seksuele rust”. De positie “Mannelijk van boven” heeft nog steeds twee ongetwijfelde bonussen, die bijna onmogelijk zijn om te bederven: een comfortabele penetratiediepte (wordt geregeld door een lichte beweging van de heupen) en aanvullende wrijving die zich uitstrekt tussen uw schaamschaal en zijn clitoris. Nou, als je plotseling de roeping naar de dageraad voelt, kun je altijd onmerkbaar beginnen door op de televisie te klikken.

Leave a Comment