Een recente studie uitgevoerd met de deelname van 200 Britse toonde aan dat mensen die in relaties zijn opgelost voor trio om de volgende redenen:

  • Het vermogen om sexy horizonten uit te breiden zonder te verwijten van een partner (meestal genoten vrouwen, uitnodigend een andere persoon aan een ander);
  • De wens om de relatie na problemen in het verleden te behouden: bijvoorbeeld na het verraad van

    een partner (in dit geval kan de minnaar het derde worden);

  • Verlangen om je eigen verraad te verbergen: dan worden drietal als ‘wraak’ beschouwd door een partner die er niet eens over is.

Het is interessant dat als het paar het triootje probeerde met een vrouw, mannen in veel gevallen worden aangeboden om te herhalen – maar al met een man. Vaak wordt het beschouwd als manifestatie van hoffelijkheid.

Onderzoekers waarschuwen echter dat als de drieën nodig zijn om relaties met een partner vast te stellen, het de moeite waard is om goed te denken. Er belladerm.co.uk/treatments/liposonix/ is geen garantie dat uw relatie beter zal zijn!

Dit is wat u moet bespreken als u besluit om te experimenteren:

een. Praat van tevoren met een partner

Trio Sex – Dit is geen cake met een verrassing, en niet alle mensen kunnen vrijgevigheid waarderen. Dus begin het gesprek vroeg – en natuurlijk niet in bed.

2. Bespreek anticonceptie

Meestal zijn dit condooms, maar er kunnen verschillende opties zijn. Het is raadzaam om ervoor te zorgen dat de derde persoon in uw bed niet ziek is, niets onaangenaams.

3. Stel grenzen in

Als u bijvoorbeeld niet wilt dat de derde deelnemer uw partner in de lippen kust, moet deze vóór het evenement worden besproken.

4. Duidelijke details

Of de derde persoon de nacht met u doorbrengt? Zal je weer ontmoeten? Zul je je ervaring bespreken of van mening zijn dat er niets gebeurde? Wat stoppen met het woord om te gebruiken in een moeilijke situatie? Deze kleine dingen kunnen je ervaring ernstig beïnvloeden.

Leave a Comment