En er is niets om verlegen te zijn! 5 manieren om partner aan te bieden om seks te hebben

Filmtruc, niet alleen spectaculair, maar ook effectief. Verlaat de open deur naar het bad, ga de douche in (het bad met een doorschijnend gordijn is ook geschikt), open de kamagra kopen douchegel. Zal voorbijgaan – bel hem binnen

. Mmm. massage. Dan kun je naar de slaapkamer verhuizen.

2. Stuur hem een ​​bericht

Schrijf woorden over wat je precies in bed wilt. U kunt dit spraakbericht vergezellen, gewoon voorbereiden en spreken met gepassioneerde aantekeningen in de stem. Breng op de microfoonvibrator, vraag wat hij denkt aan dit geluid. In het algemeen, het hint dat hij wacht! Meer ideeën: noteer je klieven tijdens zelfvoldaanheid, klap jezelf voor de microfoon (als je allebei niet tegen de BDSM bent), kwam naar Hem erotische foto.

3. Kwam een ​​link naar een seksspeeltje

Mogelijk zonder uitleg of letterlijk met één zin. Als je het idee leuk vindt – de zaak is klaar.

4. Uitvinden “Start Word”

Over stop-woord, waarna seks ophoudt, weet iedereen. Maar het codewoord of de uitdrukking, wat een verlangen betekent om het meteen te doen, er zijn maar weinig. Maar dit is een prachtig deel van het sexy spel wanneer jullie allebei klaar zijn voor avontuur!

5. Condoom als een signaal

Als u deze beschermingsmethode hebt gekozen, kunt u een partner vangen “op de livrei”: laat hem een ​​condoom zien als een hint van wat u wilt.

Leave a Comment