Desalniettemin besloot de meest populaire psycholoog in het Russischsprekende YouTube Veronika Stepanov op zijn kanaal de belangrijkste postulaten te delen die voor iedereen nuttig zouden zijn.

De expert gaf verschillende akkoorden om dit heilige sacrament een soortgelijke overeenkomst te zijn van het voltooide muzikale werk. Geen liedjes "Chizhik-Pyzhik" Met nep-notes.

"Seks is de sleutel tot levensduur, jeugd, succesvol gezinsleven en de preventie van verschillende ziekten. Het voordeel van dit proces kan niet worden overschat. Laten we daarom het hebben over de nuances die het de moeite waard is om te overwegen", – Zegt Veronica Stepanova.

Volgens een psycholoog klagen veel van haar klanten primair dat ze geen controle kunnen verwijderen tijdens liefdesspellen.

Duel met besluiteloosheid: hoe je je mening te verdedigen

"Het lijkt hen dat iemand daar uitkijkt, iemand barstt uit. In het algemeen, seks alsof er een plaquette van iets erg vies is, is een taboe aanwezig.

Al deze overblijfselen van het verleden achter ons strekken zich", – Redeneren van een specialist.

De psycholoog biedt 5 regels van uitstekende seks:

De eerste regel is een verbod

"Stel jezelf een vraag: Wie verbied het met jou? Wie zei dat iets mogelijk is, en een ander niet kan? Als je bang bent, dan woon je alleen en heb je helemaal geen seks.

Meestal klagen vrouwen over Squeamishness: "Ik ben uitgegroeid". Dit is een man die ze zo vies is. Ofwel, in de regel, is geen man, het kan geen controle verliezen.

Maak je eigen woordenboek van prachtige uitdrukkingen

7 dingen die belangrijker zijn dan je man: niet-standaard opinion

Volgens de deskundige zijn er uiterst weinig mooie woorden die het proces van liefdesweren en alle attributen in dit geval aanduiden.

"Ik dring er bij u aan om uw eigen woordenboek te maken, waar u in een paar een of een of andere aanduiding zult uitvinden die u slechts twee weet", – Zegt Veronica Stepanova.

Praten

De deskundige moedigt zo vroeg mogelijk aan om te beginnen met praten over seks.

"Immers, hoe verder je in relaties gaat, hoe moeilijker te praten over seks. Daarom, hoe eerder, hoe beter en hoe meer, hoe beter.

Bespreek hoe je buren

gisteren seks hebben, hoe je gisteren seks hebt, hoe je vrienden seks konden hebben.

Bespreek een aantal erotische plots van alle films. Kijk samen, maak eruit waar en wat herinnert je je eraan? Commentaar op wat er gebeurt: "Ik hou van hoe je hier hebt gestuurd, gekust, beetje" enzovoort.

Hoe stoppen met het zijn van slachtoffer: praktische psycholoog tips

Het belang van Prelude

"Waarom is het belangrijk? Een vrouw, in tegenstelling tot een man, is veel moeilijker om orgasme te bereiken. Ze heeft veel meer tijd nodig om op te warmen. Prelude – er is een zeer belangrijk aspect van sekssleven", – Zegt psycholoog.

Hier voert Veronica Stepanova analogie met voedselinname.

"Hier houdt één estete als alles mooi is, hij houdt van een elegante tafel die, mooie bril, een reeks gerechten is. Ook in seks: het heeft geen haast ergens in de kantine om de koteletten in de krant te kennen, de buik te vullen.

Hier is dezelfde vergelijking met seks. Wanneer niet alleen hoe wat beest in mijn vrouw gooide en snel een kortstondige actie produceerde.

Maar zoals ze zeggen, met een gevoel, met een gevoel, met het arrangement. Het is erg belangrijk om de erogene zones van elkaar te bestuderen", – adviseert specialist.

3 cymenes.com/heating-certainly-not-burn-english-specialized-ayi/ De gevaarlijkste installaties voor de seksualiteit van vrouwen

Volgens een psycholoog, in de moderne wereld kiezen mensen vaak, wat eenvoudiger is en voor een intiem leven wordt iets belastend.

"Hier is een man van het werk, maar het draaide op de tv, ze ontmoette om te slapen. En dus elke dag. Moeten elkaar aanmoedigen om seks te hebben.

En als je vrouw zegt dat ze hoofdpijn heeft, aanmoedigen. Zeg dat met orgasme de emissie van serotonine verhoogt en het werkt als een anestheticum", – Aanbevelen expert.

Lees meer over de belangrijkste regels van uitstekende seks, zie de video van Veronica Stepanova hieronder.

  • achttien+

Leer over de eerste

Abonneer en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto’s, video’s en andere uitsluitingen.

Leave a Comment